Corona-maatregelen Warmtebedrijf Scherpenzeel

Geachte Klant,

Nederland treft maatregelen tegen het Corona virus (COVID-19). Samen proberen we de verspreiding tegen te houden. Warmtebedrijf Scherpenzeel heeft maatregelen getroffen om ongestoord warmte te kunnen blijven leveren.

Maar ook bij ons en onze dienstverleners kunnen er door ziekte en/of quarantaine problemen worden veroorzaakt. Wat kunt u de komende tijd van ons verwachten:

  • De warmtelevering blijft ongestoord in bedrijf. Het is op dit moment niet aannemelijk dat het Corona-virus hier invloed op heeft of gaat hebben.

  • Voor urgente technische problemen kunt u ons 24/7 telefonisch bereiken via
    085 – 071 2601

  • Onze klantenservice is beperkt bereikbaar daarom vragen wij u uw niet urgente vraag te sturen via e-mail naar klantenservice@warmtebedrijfscherpenzeel.nl

  • Storingen worden opgelost door onze monteurs of door plaatsvervangers. Wij sturen GEEN monteurs waarvan vermoed wordt dat zij ziek zijn. Onze monteurs kunnen zich altijd legitimeren als medewerker van Warmtebedrijf Scherpenzeel.

  • Wij komen in ieder geval als er sprake mocht zijn van lekkage in de warmte-afleverset, ‘geen warmtapwater-levering’ of ‘geen warmtelevering’.

  • Technische problemen die niet dringend zijn, worden mogelijk wat later onderzocht en/of opgelost. Denk hierbij aan eventuele geluidsklachten en klachten over weinig warmtapwater. De afspraken worden voor een latere datum gemaakt of gemaakte afspraken kunnen worden verplaatst.

Onze monteurs hebben instructies gekregen voor werkzaamheden tijdens deze periode. U krijgt bijvoorbeeld tijdelijk geen hand van onze monteur, in lijn met de voorgeschreven maatregelen.

Wilt u de monteurs de ruimte geven voor hun werk en gepaste afstand bewaren?

Samengevat verwachten wij niet dat de Corona-maatregelen gevolgen hebben voor u als klant van Warmtebedrijf Scherpenzeel. Wij hopen op uw begrip als er iets wat minder soepel loopt dan u normaliter van ons mag verwachten. Mochten er veranderingen optreden, dan informeren wij u hier opnieuw over.